info@npkozara.com
+387 52 211 169
10
nov

Projekat "Feel Kozara"

U Nacionalnom parku "Kozara" se realizuje projekat "Feel Kozara" koji ima za cilj povećanje konkurentnosti lokalnog turizma uz kreiranje novih turističkih sadržaja.

U sklopu projekta sprovode se razne aktivnosti usmjerene na jačanje avanturističkog turizma i promociju prirodnog bogatstva Nacionalnog parka "Kozara". U cilju unapređenja turističkih sadržaja NP "Kozara" biće bogatiji za nove planinarske, biciklističke i edukativne staze, izvršiće se proširenje Avantura parka "Kozara", kao i nabavka mtb i električnih bicikala. Sve će pratiti i bogata gastro ponuda. 

Projekat realizuje Agencija PREDA-PD u saradnji sa Nacionalnim parkom "Kozara", Turističkom organizacijom grada Prijedora, Elta medija grupom, Planinarskim društvom "Klekovača", Biciklističkim klubom "Procycling" Prijedor i motelom "Bijele vode".

Projekat završava 31.10.2021. a njegova vrijednost je 450 741 KM. Finansiran je sredstvima Evropske unije i SR Njemačke kroz projekat "EU4Business" koji u BiH zajedno sprovode GIZ, ILO i UNDP. 

 

FaLang translation system by Faboba

Mape NP Kozara

FaceBook NP Kozara