info@npkozara.com
+387 52 211 169
15
jun

Rok fest "Kozara u srcu"

Muzički spektakl pod nazivom Rok fest "Kozara u srcu" biće održan 26. i 27. jula na stadionu Benkovac, Nacionalni park “Kozara”.

Govoreći u ime organizatora "Fantasy Production International RS" Dražen Vrhovac je istakao da Prijedoru i regiji treba ovakav događaj po kome će postati prepoznatljiv.
"Nastupiće najveća imena eks ju pop-rok scene "Bijelo dugme", "Kerber", "Atomsko sklonište" i "Osvajači", a pored muzičkih velikana nastupiće i lokalni bendovi "Tatu" i "No Limit", rekao je Vrhovac.
On je dodao da će publika imati priliku da uživa uz muziku uz koju je većina odrastala, a koja se i danas rado sluša.
"Zahvaljujući sponzorima, među kojima je i grad Prijedor i opštine koje gravitiraju prema Kozari cijene ulaznica su simbolične i za prvi dan rok festa biće 10 KM, a za drugi 15 KM, a dvodnevna ulaznica koštaće 20 KM", najavio je Vrhovac.
On je dodao da se pripremaju i četiri lokacije za kamp koji će biti besplatan, a biće obezbijeđeno 15.000 parking mjesta i autobuski prevoz iz Prijedora, okolnih opština, ali i svih krajeva Republike Srpske.
U ime legendarne grupe "Bijelo dugme" koja će na Benkovcu nastupiti 27. jula novinarima se obratio pjevač Mladen Vojčić Tifa koji je izjavio da sa nestrpljenjem očekuju nastup na krajiškoj ljepotici.
"Mi smo počastvovani što smo pozvani nas ovaj rok festival i imena učesnika već garantuju dobar hepening. Očekujemo dobru atmosferu i pozitivne vibracije i da svi zajedno shvatimo da je jedna stvar koja nas sve vezuje, upravo muzika koja ne priznaje granice ni konfesije", rekao je Tifa.
Generalni sponzor ovog muzičkog spektakla u najavi je kompanija "M:tel", a medijski pokrovitelj RTRS.

više na http://kozarausrcu.com/

 

Izvor:Glas Srpske

FaLang translation system by Faboba

Mape NP Kozara

FaceBook NP Kozara