info@npkozara.com
+387 52 211 169

Foto konkurs "Moja Kozara"

Nacionalni park „Kozara“ raspisuje foto konkurs pod nazivom „Moja Kozara“.

Pošaljite nam fotografije prirodnih ljepota, kulturno-istorijskih znamenitosti, zanimljivih motiva, ljudi i situacija koje ste zabilježili svojim aparatom tokom posjete Nacionalnom parku „Kozara“. 

 Svi motivi moraju biti snimljeni isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“. 

Budite maštoviti i kreativni i pošaljite nam svoje fotografije do 30. septembra 2016.

Nagrade:

Prvo mjesto: Noćenje u bungalovu za dvije osobe 

Drugo i treće mjesto: Ručak u motelu „Bijele vode“ i hotelu „Monument“ za dvije osobe

Uslovi konkursa:

- Autori mogu na konkurs prijaviti do 2 fotografije.

- Veličina fotografije treba da bude 650 piksela po dužoj strani, a naknadno će se odabrane fotografije slati u punoj rezoluciji (min. 3500x2300 pixela).

- Fotografije smiju biti djelimično obrađene u programima za uređivanje fotografije, ali do mjere koja ne narušava i ne mijenja osnovni smisao snimljenog sadržaja.

- Fotografije moraju biti snimljene isključivo na području Nacionalnog parka „Kozara“, a svaki autor je odgovoran za snimljeni materijal i garantuje da je isti snimljen na pomenutoj lokaciji.

- Pošiljalac fotografije mora biti i njen autor.

- Autor fotografije slanjem fotografije na konkurs pristaje da datu fotografiju Nacionalni park „Kozara“ može koristiti u marketinške i propagandne svrhe.

Kako poslati fotografiju:

Fotografije pošaljite email-om na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 

U subjektu (naslovu) email poruke treba obavezno da stoji "Za foto konkurs". U tijelu poruke treba da navedete slijedeće podatke:

1) Autor: Ime, prezime i grad

2) Kontakt: Broj telefona 

Pravo učešća imaju svi koji se nalaze na spisku prijatelja facebook stranice "Nacionalni park Kozara“.

Album sa pristiglim fotografijama objavićemo na facebook stranici Nacionalnog parka „Kozara“ i fotografije koje dobiju najviše lajkova osvajaju nagrade. 

Takođe, žiri Nacionalnog parka „Kozara“ izabraće jednu fotografiju, koja je po njihovom mišljenju najbolja, i koja će dobiti nagradu za prvo mjesto. Napominjemo, obe fotografije, sa najviše lajkova i po izboru žirija, osvaju nagradu za prvo mjesto. Fotografije koje zauzmu drugo i treće mjesto biće izabrane na osnovu broja lajkova.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

FaLang translation system by Faboba

Mape NP Kozara

FaceBook NP Kozara