info@npkozara.com
+387 52 211 169
28
mar

Nacionalni park "Kozara" na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Nacionalni park „Kozara“ učestvovao je na 43. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, najznačajnijoj turističkoj manifestaciji u jugoistočnoj Evropi.  Pod sloganom „Između planina i mora“ sajam je održan u periodu od 24. do 27.03.2022. a okupio je veliki broj izlagača iz regiona i različitih dijelova svijeta. Sajam je usmjeren ka oporavku i obnovi turističkog ambijenta, kao i promociji trendova i inovacija koje oblikuju budućnost turističke industrije.

Tokom sva 4 dana trajanja sajma Nacionalni park „Kozara“ je predstavio svoju turističku ponudu putem promotivnih materijala, proizvoda i direktnim kontaktom sa posjetiocima. Park je predstavljen i televizijskim i radio kućama, štampanim i internet medijima. Sajam je bio dobra prilika i da se ostvare kontakti sa turističkim agencijama i tour operatorima.

Nastup Nacionalnog parka „Kozara“ realizovan je u saradnji sa Turističkom organizacijom Republike Srpske, a kroz izlaganje na zajedničkom promo štandu turističkih subjekata iz Republike Srpske.

 

FaLang translation system by Faboba

Mape NP Kozara

FaceBook NP Kozara